Advertisement

Koleksi Hijab Raya 2019 Malaysia by Neelofa Neelofar Hijab


Raya 2019 sudah hampir tiba. Sudahkah kamu wanita Malaysia menyiapkan hijab untuk dipakai di hari raya Ramadhan 2019 ini? Bila belum maka kami punya saran untuk kamu.

Salah satu hijab fesyen center di Malaysia adalah artis Neelofa. Neelofa pada raya 2019 ini melancarkan hijab raya untuk wanita Malaysia.
Banyak pilihan warna dan sila pilih suka hati.

Dengan tema DE ORIENT Collection, hijab untuk raya 2019 by Neelofar Hijab diharapkan menjadi pilihan wanita Malaysia yang ingin tampil cantik dengan tudung terbaik.

Harga untuk satu hijab Neelofar cukup rendah, antara RM 65.00 kamu sudah memiliki 1 hijab. Untuk membelinya kamu dapat membelinya via online di Neelofarhijab.com

DE ORIENT Collection ada 9 series. DE ORIENT LI PO, LI YING, MISORA, MORI, MULAN, YURI, CHIZU, FUJI dan HANAKO. Pilihan yang banyak membuat kamu dapat menyesuaikan hijab seperti apa yang pas kamu pakai ketika raya 2019 nanti.

Beberapa collection tersebut banyak yang sudah sold out atau stock habis. Jika kamu ingin membelinya, lebih baik masa ini juga sebelum kamu terlambat.

No comments