Advertisement

Fattah Amin Jual Baju Melayu Fattastic


Selain sebagai artis Malaysia, Fattah Amin dikenali sebagai seorang ahli perniagaan. Fattah Amin terdahulu telah membuka bisnes dibidang cafe. Cafe yang diberi nama Stalker Cafe kini telah semakin berkembang.

Kini Fattah Amin membuka satu usaha baru di bidang perniagaan. Fattah Amin dibantu oleh isterinya, Fazura, memula bisnes baru menjual baju melayu.

Fattastic adalah nama bagi produk fesyen ini. Fattastic menjual baju Melayu untuk laki-laki. Design dan rancangannya dibuat sendiri oleh Fattah Amin.

Fattastic diharapkan menjadi pilihan bagi lelaki melayu. Lelaki melayu hendaklah memilih produk dari dalam negeri sendiri seperti baju melayu rancangan Fattah Amin.

Harga yang ditawarkan untuk satu bajunya juga cukup rendah. Dengan hanya membayar RM 289.00 kamu sudah mendapatkan 1 baju melayu Fattastic.

Untuk membeli baju melayu Fattastic rancangan artis Fattah Amin, kamu dapat datang ke Strand Mall, Kuala Lumpur. Jika kamu beruntung, kamu boleh berjumpa Fattah bila Fattahnya ada disana.

Selain itu, Fattastic juga ada di Singapore. Tempatnya ada di Celebraya City Plaza. Bagi kamu orang Singapore, boleh datang ke sini untuk membeli baju Melayu Fattastic.

No comments